Últims dies de les Jornades Gastronòmiques de les Cireres

Dimarts, 6 de juliol de 2010

L'11 de juliol acaben les Jornades Gastronòmiques de les Cireres de Caldes, que ofereixen un munt de degustacions de la deliciosa fruita. La cirera primerenca és pròpia de les hortes de Caldes de Montbui, i cada primavera i estiu se serveix cuinada de desenes de maneres diferents gràcies als restaurants, vinacoteques, fleques i pastisseries de la vila.

 

El principal atractiu d'aquesta edició han estat els sopars - concert proposats per restauradors de la vila, amb menús cuinats amb cirera i amb actuacions organitzades per l'Escola Municipal de Música Joan Valls.

 

Els últims sopars - concert són:


Robert de Nola
Dijous, 8 de juliol, a les 22.30 h

 

Menú:
Amanida de seitons amb tomàquet confitat i vinagreta de cireres
Rap arrebossat amb sèsam, compota de mango i cireres confitades
Llaminera de porc ibèric amb agredolç de cireres i mel de Caldes
Flaó amb cireres

 

Concert:
Grup H30, música americana

 

Violeta de Caldes
Divendres, 9 de juliol, a les 21.30 h (jardí)

 

Menú:

Cireres de Caldes i maduixots amb formatge de cabra
Foie grillé amb reducció de porto i melmelades de cireres
Sopa de cireres amb xarrup de mandarina i aromes de flors del Remei

 

Concert:
Combo modern


Del 22 de maig a l'11 de juliol, Caldes de Montbui ha celebrat les Jornades Gastronòmiques de les Cireres, una proposta gastronòmica basada en aquesta fruita típica de l'horta calderina.

 

Restaurants, fleques, pastisseries i vinacoteques han preparat una deliciosa selecció de plats, postres i licors elaborats amb la cirera primerenca que es cultiva a la vila, especialment saborosa pel microclima calderí.

Darrera actualització: 5.03.2013 | 11:29