L'11 de juliol acaben les Jornades Gastronòmiques de les Cireres de Caldes, que ofereixen un munt de degustacions de la deliciosa fruita. La cirera primerenca és pròpia de les hortes de Caldes de Montbui, i cada primavera i estiu se serveix cuinada de desenes de maneres diferents gràcies als restaurants, vinacoteques, fleques i pastisseries de la vila.
El principal atractiu d'aquesta edició han estat els sopars - concert proposats per restauradors de la vila, amb menús cuinats amb cirera i amb actuacions organitzades per l'Escola Municipal de Música Joan Valls.
Els últims sopars - concert són:
Robert de NolaDijous, 8 de juliol, a les 22.30 h
Menú: Amanida de seitons amb tomàquet confitat i vinagreta de cireresRap arrebossat amb sèsam, compota de mango i cireres confitadesLlaminera de porc ibèric amb agredolç de cireres i mel de CaldesFlaó amb cireres
Concert: Grup H30, música americana
Violeta de CaldesDivendres, 9 de juliol, a les 21.30 h (jardí)
Menú:
Cireres de Caldes i maduixots amb formatge de cabraFoie grillé amb reducció de porto i melmelades de cireresSopa de cireres amb xarrup de mandarina i aromes de flors del Remei
Concert: Combo modern
Del 22 de maig a l'11 de juliol, Caldes de Montbui ha celebrat les Jornades Gastronòmiques de les Cireres, una proposta gastronòmica basada en aquesta fruita típica de l'horta calderina.
Restaurants, fleques, pastisseries i vinacoteques han preparat una deliciosa selecció de plats, postres i licors elaborats amb la cirera primerenca que es cultiva a la vila, especialment saborosa pel microclima calderí.