Nous xiprers al parc de Can Rius

Divendres, 26 de gener de 2018 a les 09:00

Aquesta setmana s’han plantat 4 xiprers al parc de Can Rius en zones on tinguin prou espai per créixer i, tot seguit, s'instal·larà una franja de protecció al seu voltant

Continuen les accions de millora del parc de Can Rius que  van començar a finals de l’any 2017 amb la creació del Parc Caní.

Aquest dijous, la Brigada de jardineria ha substituït arbres morts els darrers anys per 4 unitats de l’espècie “curpressus atlàntica”. Els arbres han estat reubicats en zones on tingui prou espai per créixer. Tot seguit, s’instal·larà una barana perimetral de fusta que ajudi a protegir-los i a garantir la seva consolidació en el parc.

Un parc en procés de canvi

A Can Rius hi ha altres accions en marxa per aquest 2018 que s’afegeixen a la construcció d’un Parc Caní de 1.500m2: d’una banda, s’està redactant el projecte de construcció de nous lavabos d’obra per substituir l’actual, per un cost aproximat de 30.000€; d’altra banda es treballa en una futura ampliació de la zona de jocs infantils amb la retirada de la zona de barbacoes per aplicar aquest projecte general de millora.

 

El parc de Can Rius actualment té una extensió de 12.000 m2, que és un 32% de l’extensió total del futur parc termal que els habitants de Caldes de Montbui dissenyen mitjançant un procés participatiu.

 

Darrera actualització: 26.01.2018 | 10:41

Imatges

Nous cedres Nous cedres Nous cedres