S'acaba el brou

Dijous, 18 de desembre de 2014

Aquest cap de setmana es van repartir 6.000 racions de brou fets amb aigua termal a l'olla gegant calderina i l'urna que l'acompanyava va recollir 561 € per a la Marató

 Caldes de Montbui bullia durant tot el cap de setmana entre activitats per la Marató de TV3, la celebració d'una versió ampliada del Mercat ecològic i de proximitat del casc antic i l'elaboració del brou de Nadal a l'olla gegant calderina.

Tot i no estar en l'entorn de la Fira de Nadal, com és habitual, l'olor del brou va atraure milers de visitants fins la plaça de la Font del Lleó, on es va cuinar el caldo d'aigua termal amb carn d'olla i verdures d'establiments calderins i de qualitat. En total es van repartir 6.000 racions de caldo i les 250 racions de carn d'olla que en surten quan es cuina en aquesta olla amb amb capacitat per a 1.600 litres. A més, a la urna solidària amb la Marató que es va instal·lar al costat de la caldera es van recollir 561€.

També va ser una jornada d'èxit per al Mercat ecològic i de proximitat que organitza l'Associació de Veïns i Comerciants del Casc Antic. Aquest mercat té lloc cada segon dissabte de mes al matí. En aquesta ocasió, però, es va proposar fer una versió amb més hores i més parades que acollís les activitats de la Fira de Nadal que van ser anul·lades amb motiu de les pluges.

En total s'hi van instal·lar 40 parades de productes nadalencs, artesans i gastronòmics, es va repartir el brou, es van celebrar tallers infantils, es va fer un tastet de productes ecològics i es va fer cagar el Tió, tot amb un important èxit de participació.

COL·LABORADORS DEL BROU DE NADAL
Carnisseries: Clotet, Coaliment, Llonch i Riu Xarcuteries: Abel, El Celler, Pedragosa, Rosàs (Ca l'Amàlia) Polleria: Cal Paretas Verdures i hortalisses: Cal Canyelles, Cal Carboner, Jaume Coll, Difruit, Josep Elies (Cal Sobei) i Joan Masclans Llegums cuits: Parellada Hotel Balneari Termes Victòria.

Darrera actualització: 18.12.2014 | 11:27