Sobre els acords del Ple ordinari de juny de 2018

Dilluns, 2 de juliol de 2018 a les 00:00

www.caldesdemontbui.cat publica els acords de la sessió ordinària del Ple de l’Ajuntament celebrada el 28 de juny. També podeu consultar les actes de plens anteriors al Portal de Transparència

La sessió del juny va aprovar la incorporació del nou jutge de pau substitut, que serà Josep Coral Ribé, qui fou regidor de l’Ajuntament de Caldes de Montbui.

El mateix ple, també ha aprovat la cessió de terrenys al departament d’Ensenyament de la Generalitat per a la instal·lació d’un nou mòdul prefabricat als terrenys de l’Institut Pic del Vent / Escola El Calderí, per tal de donar resposta a les necessitats del curs 2018/2019.

El setembre de 2018 és prevista la posada en marxa d’aquest nou mòdul on s’ubicaran els alumnes de 2n d’ESO. Aquest s’afegeix als 3 mòduls existents que acullen 128 infants de P3 a 2n d’educació primària de l’Escola El Calderí. I dos d’aquests mòduls, més la porxada, porten 12 anys en funcionament, amb el deteriorament que aquest fet suposa.

Per tot això, la setmana anterior, l’alcalde havia adreçat una carta instant a la Generalitat a executar el projecte d’ampliació d’aquest equipament escolar (llegiu més).

El 28 de juny també es va aprovar, per unanimitat dels grups, una moció contra l’explotació laboral i les agressions sexuals a treballadores que coincideix amb la sortida a la llum pública de les denúncies que en aquest sentit han fet les temporeres que recullen maduixes a Huelva.

Llegiu els acords íntegres al document adjunt.

Darrera actualització: 02.07.2018 | 14:45